Achtergrond en opleiding
ring
Arthur Baljeu heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een all round edelsmid en bekwaam ontwerper.
Nadat hij zijn opleiding in 1989 heeft afgerond, is hij bij diverse juweliers werkzaam geweest. Onder andere bij; juwelier Nusselein, Lyppens bv lange brugsteeg, Zazare Diamonds bv, the Mill Diamonds bv, Amstel Diamonds & Royal Diamonds Amsterdam bv.

Door deze diversiteit van werkgevers heeft Arthur Baljeu zich met alle facetten van het vak bezig gehouden en zo een uitgebreide kennis en bekwaamheid opgebouwd.

Naast zijn werkzaamheden voor juweliers is er in de loop der jaren prive, een groep tevreden klanten ontstaan, waarvoor Arthur Baljeu een uniek en persoonlijk sieraad heeft gemaakt.

Het onderhoud van deze juwelen, blijft een taak van Baljeu Design en word met zorg en passie bijgehouden, een leven lang.

Het is mogelijk voor juweliers om tegen scherpe prijzen, reparatie en herstel werkzaamheden uit te laten voeren door Baljeu Design. Ook voor de ontwikkeling van uw concepten en het maken van modellen ten behoeve van productie kunt u terecht bij Baljeu Design.
met certificaat

Hier het meester teken, een herkennings-teken wat iedere gevestigde goudsmid gebruikt naast het gehalte teken (14 krt (585) 18 krt (750)) Het meester teken is in 1994 geregistreerd bij de keurkamer in Gouda (die keuren het meeste goud en zilver in Nederland ) Hiermee waarborgt iedere edelsmid zijn werk met een onafhankelijke toetsing van mijn gebruikte materiaal. Het zijn de initialen van de uitvoerende edelsmid samen met een herkeningsteken.

Het herkenningsteken van Arthur Baljeu is een edelsteen die nog verder bewerkt dient te worden, dit met de filosofie dat ieder werkstuk van Baljeu Design persoonlijk word afgestemd en afgewerkt naar de wensen van de klant.


met certificaat
Tevens levert Baljeu Design direct van de bron, diamant, smaragd, robijn & saffier van hoge kwaliteit, met certificaat van HRD, IGI, FGA, NEL.
veilig verzenden
Het verzenden van werkzaamheden kan na kennismaking per mikropakket verzenddiensten. Bevind u zich in de regio dan zal het in overleg gedaan worden. Baljeu Design staat garant voor deugdelijk werk en solide advies.
meesterteken